Tjänster och priser

Fotograf Peter Fröjd

Dags för bröllop?

Att tänka på.


Först och främst. Boka din fotograf i tid. Vad har du tänkt att det får kosta? Vill du ha en heldag, från morgon till kväll eller är det ett enkelt bröllopsfoto i studion som du vill ha?


Priset vid bröllopsfotografering kan variera. Ett bröllopsfoto inkl inramad bild i canvas kostar från 2 000 kr. Vill ni ha mig med en halv dag så kostar det från 5 000 kr och heldag från 10 000 kr.

Ring och berätta hur ni tänkt att det ska se ut så kommer vi överens om priser och upplägg. Jag kan även göra en fotobok från hela bröllopet om ni önskar det.  


Från 2 000 kr inkl en inramad bild 50x70 cm

Från 850 kr för fotografering 

Prisexempel från 1 400 kr inkl inramad bild 50x70 cm

Barn och porträttfoto

Att tänka på.


Att förbereda barn för fotografering är inte alltid så lätt. Kul om man kan ha något tema. Ta gärna med någon favorit leksak, det kan underlätta humöret när fotografen är där.


Att fota är som att leka för mig och barn får också leka och busa i studion. Roligt när man kan fånga två syskon t.ex som busar med varandra. Man kan klä ut sig eller bara vara sig själv. Nästan allt är tillåtet. I priset ingår en inramad bild. Jag hjälper även till att göra en fotobok som minne om ni önskar det. Fotar även hemma hos er eller ute om ni vill det.

Ring så kommer vi överens om hur ni vill ha det.


Från 1 700 kr inkl en inramad bild 50x70 cm

Familjefoto

Att tänka på.


Om det är roligt att fota barn så är det även kul att fota hela familjer. Kul om man kan kan ha något tema även då fast annars kommer man som man är. Ta gärna med någon favorit leksak till barnen. Det är många nya intryck hos fotografen.


Familjefoton är sånt som hänger på väggen i många år. Ett kärt minne och ofta flera genereationer med på bilderna. I priset ingår en inramad bild. Jag hjälper även till att göra en fotobok som minne om ni önskar det. Fotar även hemma hos er eller ute om ni vill det.

Ring så kommer vi överens om hur ni vill ha det.


Företag som vill ha hjälp med fotojobb

Ring så pratar vi lösningar och era önskemål.


Jag kan hjälpa er att fota produkter. Nya bilder till hemsidan osv. 

Kan vara presentationer och hjälp med profilering m.m.

Vi försöker lösa allt på bästa och smidigaste sätt med ett tätt samarbete.


Ring så pratar vi och kommer överens om hur ni vill ha det.Från 800 kr/tim+moms 

Peter Fröjd/Downstairsphoto Brunnsgatan 25

611 32 Nyköping. Tel: 070-439 49 94